Visual merchandiser

tisdag 8 juni 2010

Pomp delux

Hedvig, snart 2 år.


Efter tips av en av er läsare (tack!!!) så hittade jag till Pomp Delux hemsida! Himmelriket för en mamma som saknat fina barnkläder. Jag har verkligen saknat kläder i den enklare färgskalan. Det var även bra priser och kvaliteten verkar vara riktigt bra. Nu har de även rea så jag har passat på att bunkra upp inför hösten också.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så söt hon blev Heddan
Hon ser ut att kunna posera redan

Mormor

Anonym sa...

Jag har också brunkrat.;)/Adina

Graadskan sa...

Varsågod! Det var så lite så... ;)
Trodde nog att de skulle falla dig i smaken!

Kram!

Mia sa...

Tack för tipset!
Har shoppat till mina små nu. Kul att kunna matcha de små med sina äldre syskon och att det fanns snygga kläder till killarna med. Det är svårt att hitta något utan "spindelmannen" annars.
Kram Mia

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Åh, söt klänning!
Ska kika in där och se om de har några söta pojkkläder.

Ha en fin dag!
Kram Milla

Trädgårdsgatan 6 sa...

Hejsan,

Kläderna är underbara och jag kan försäkra att kvalitén är bra. Min Ester har haft flera av deras kläder och jag har varit jättenöjd.

Måste passa på att berömma din blogg också, helt underbar. Följer den dagligen medan jag gör tappra försök med att komma igång med bloggandet själv.

Kram / Maria

Boviksmarinan sa...

Oh så söt o fin liten prinsessa o klänningen var ur fin oxå. Om jag hade haft en liten sessa hade jag köpt den bums. Nu har jag en liten prins som får shorts o lite marina tröjor:-).
Ha en härlig dag!/Kram fr norr

Sofia sa...

Hej!
Här har du en trogen bloggläsare som följt din blogg i tysthet ett bra tag. Tack för tipset om Pomp delux. Det råkade bli en liten nätt beställning på 14 plagg och 2 diadem, men vadå, det var ju så billigt! Nu kan jag knappt bärga mig tills paketet kommer. Jag har också en liten tjej, dock lite större än din, men med samma hårfärg och nästan samma namn (Hedda).

Ha det så bra!

/Sofia

Ett hus i vitt sa...

Jaa visst är den ljuvlig butiken! Jag klickade hem en hel hög med kläder till pojkarna. Känns som det har saknats en sådan här barnklädesbutik, precis i vår smak :-D. Och så bra priser dessutom. Jättesöt hon blev lilla Hedvig! Kram, Anette

Nordic Sence sa...

Ja, visst är de underbara!

Trevligt att hitta till din blogg!

Linda

Jen sa...

Vilken söt klänning!
Ha det gott Kram Jen