Visual merchandiser

lördag 12 juni 2010

sniglar och födelsedagar
Sniglar sniglar och sniglar. I dag när jag skulle kolla in min sallad så hittar jag massor av sniglar. Och då gav jag mig inte ens på att leta bland rädisorna som bor i samma låda. Jag samlade ihop säkert 20 stycken! Nåväl.. i morgon blir det till att köpa snigelgift och fungerar inte det så får det väl bli ett land med något som sniglar avskyr, om det finns något? Nu är syrénblomningen förbi och jag går och hoppas på att lavendeln ska slå ut i blom. Den kan man alltid lita på. Det är skönt med blommor som är fina hela sommaren utan att man behöver anstränga sig. I mina blå lådor har jag planterat smultron, mynta och förgätmigej.

Jag tänkte be om er lite tips och råd! Ni är ju så duktiga på det! Hedvig, maken och jag fyller ju år i början på Juli allihop. Vad ska jag önska mig? En roberts radio, ett par hunter stövlar, en väska från Olily? Eller en väska från Cath Kidston kanske? Och vad ska Hedvig få? Och maken som fyller 30 år? Hedvig är rätt lätt att köpa till.. jag är lite sugen på allt som har med Maileg att göra..
14 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gjorde en förstoring av min man o vårt fjärde barns första minuter ihop på bb...väldigt uppskattat..canvas från fujifilm..går att göra i smyg via datan!!!
Tycker självklart du ska önska dig stövlarna..behövs i blöta skåne...o till Hedvig måste du kolla in Julias nya nattlampa..jag har beställt två till mina barn!!!Anna föredatta bloggen Sagalisa...

Anonym sa...

hej!!

hade garanterat köpt radion :) suktat länge jag med :)

håller med föregående talare en liten söt nattlampa till lilltjejen, beställde själv till barnen nu :)

radion kan man alltid ha framme å lyssna på å framför allt titta på, e ju helt ljuvligt fin.

svårare med männen, min man e såå kräsen så han det e så svårt att köpa till han :)

kram Emmeli R

Anonym sa...

Jag köpte en nespresso-kaffemaskin till min man i födelsedagspresent som blev väldigt uppskattad. Ett litet tips...
/Anna

Hwita Villan sa...

Ja de där sniglarna är inte skojiga. Hoppas snigelgiftet hjälper.

Om ni inte redan har en så kanske en fin grill hade varit ngt för mannen?

Ha det bra!

Kram M

Elin sa...

Hej söta du! Åh, vad roligt, klart jag vill vara med! :-) Är lite bloggmätt men jag laddar för nya tag.

Förresten OJ, så fint du har gjort på bloggen! Vad du kan!

massor med kramar e

Tulipa sa...

Hej!

Jag köpte tallrikshyllorna från Nordal i vitt.

Det där med presenter är alltid svårt... Jag är dock väldigt glad för radion jag fick när jag fyllde år, en Audio Pal, den har jag glädje av varje dag...så då tycker jag nog du ska önska dig en Roberts Radio!

Kram Mariette

Hwita Villan sa...

Jaa, nu minns jag faktiskt det. Typiskt då ;-). Hur är det med en kamera? Eller en mysig weekend? Min man fick inramade foton på vår son, tagen av en professionell fotograf. Det var uppskattat! Och nu senast fick han utemöbler(däckstolarna från Jula).

Hoppas du hittar en perfekt present!

Kram M

Nettan sa...

De där attans sniglarna säger jag bara..plockat mångder idag jag me! Fyy!
Har inga bra tips faktiskt, vet inte heller vad jag ska köpa till maken som fyller nästa vecka..å sen fyllr jag 5dgr senar..vet inte heller vad jag vill ha! ..oxå lite sugen på en robban radio..
Kram Nettan

Anonym sa...

Ni kanske kan köpa en gemensam present till er båda?.... om ni inte har köpt trädgårdsmöbler hade jag satsat på en grupp från Grythyttan.... vi har flera och de är helt underbara... i teak.
Bara ett tips!
/Johanna

Christine sa...

Hei, nydelig blogg du har, håper det er greit at jeg legger meg til som følger. Prøv å helle salt på sneglene , da dør de på stedet.

Ha en riktig fin sommerkveld!

Lilla gårdshuset sa...

Usch vad äckligt det är med sniglar:(.

Fin header du har.

Kramis/Heléne

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Å det låter som underbara saker allihop! Jag vill bara lämna lite info om Hunter-stövlarna, jag är ganska kort. Bara 1,58 & på mig var Hunter-stövlarna på tok för höga. Ilse Jacobssen är mycket bättre. Annars tycker jag de är superfina, men ett litet tips; prova först :).

Kraaaam Jes ♥

Jenny sa...

Hej!
Tycker såklart du ska ha den fina Roberts Radion som Cath Kidston designat, jag köpte den förra veckan och är såå nöjd med den:)

Altanstaketet byggdes av de som ägde huset innan oss, visst är det en fin o klassisk modell:) Vill ha likadant om vi bygger ut altanen nån gång..fast det får bli längre fram, har så mycket annat jag vill göra före:)

Ha en trevlig midsomar!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Jag skulle ta Hunterstövlarna. Har önskat mig ett par när jag fyller.