Visual merchandiser

fredag 30 april 2010

före och efter spissvärta

efter

före

Hej!

Tack så mycket för alla rara kommentarer om min turkosa skänk, det känns väldigt ovant att ha något så färgglatt i sitt hem. Jag måste erkänna att den kanske blev något för skarp, jag hade faktiskt från början tänkt mig en lite mer 50-tals turkos. Nu känns den mer som ett hus på Cuba. Men just nu känns det faktiskt helt ok med lite Cuba i mitt vardagsrum. Den ger energi och liv till vardagsrummet som annars är väldigt vitt och svart.


I köket har vi en gammal kamin som knappt rymmer någon ved alls, vi har faktiskt inte ens försökt att elda i den, men den gör sig bra som dekoration. Den ger ett lite mysigare och genuinare uttryck för köket. Spissvärta var riktigt kul att jobba med, lite kladdigt men färdigt resultat på mindre än en halvtimme. Nu återstår bara hur jag ska göra med den plåt som kaminen står på. Den kanske går att putsa upp på något sätt.


Hoppas att ni får en trevlig Valborg, här regnar det än så länge.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Oj, vad du hinner med! Härligt med kamin, men de drar ju mycket ved.

Livet på kyrkstigen sa...

Vilken underbar kamin, jättevacker tycker jag:) Önskar dig en trevlig valborg här skiner solen hoppas den kommer till dig också! Kram

Jenny sa...

Hej!
Vilken fin gammal kamin!

Ha en riktigt trevlig Valborgshelg:)

Kraam Jenny

Anonym sa...

Har en likadan. Elda uppifrån så får du plats med veden. Elden ska kunna få syre även med spjällen stängda, (så veden inte brinner upp så fort). Jag öppnar bara spjällen när elden ska få fart i början av eldningen.