Visual merchandiser

tisdag 16 mars 2010Så långt ifrån inspirerande man kan komma tror jag, men det här är i alla fall vårt vinterbonade uterum. Än så länge så har det använts till fika och planteringsrum. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra med det men min lilla dröm är ett utekök vid det runda fönstret. Vatten och el är draget så egentligen är det bara en egenhändigt gjord köksdel som ska spikas ihop. Bara enkelt med kokplatta så man slipper springa in och stå och vänta bredvid gasspisen när alla andra sitter ute och njuter vid grillen. Och så en porslinsho att skölja färskpotatisen i. Bakom möblerna skulle jag vilja ha hyllor med lite trädgårdsböcker, mest för myskänslan. Korgstolar och så ett gammalt bord på bockar. Jag vill även måla det vitt inuti och så är jag inte riktigt kompis med glasfönstret mitt på. Man kanske kan täcka över med tyg på något sätt?

8 kommentarer:

Idas och mina drömmar sa...

Jättefint. Det hade varit jättekul att ha ett så vacker litet hus på gården. Ett utekök kommer att passa perfekt tycker jag.

Älskar även din blogg som ger mig jättemkt inspiration. Det där vita, men ändå enkla. TACK!

Kram Jessica

Lisa - Idéverkstan sa...

Vilket underbart litet uthus, med stor potential! Fönstret går ju lätt att täcka över med tyg precis som du skriver. Kul att ni nu är med hus!

Kram

suzan sa...

Det där kan du lätt få till hur bra som helst.
Vad underbart att ha ett glasat uthus på gården. Vill också ha:)

Tänk bara på att vitt reflekterar solen mycket så man nästan blir bländad ibland.

//Kram Suzan

Hwita Villan sa...

Vilket härligt uterum! Där kommer ni nog spendera många sköna sommarkvällar :-).

Ha det bra!

Kram M

Olivia sa...

Jättefint uterum. Ta väl reda på alla härliga stunder ni kommer att spendera där tillsammans. ♥

KRAMISKRAMAR lilla O

Maria sa...

Åh vad härligt det kommer vara i sommar! Vi är ute efter exakt ett sådant, för att slippa bygga en ful låda på vårt gamla fina hus... vad är det för mått på golvet?
kram!

Lilla huset på prärien sa...

åh vad skönt med ett vinterbonat uterum!! jag önskar mig så ett stort växthus där man kan sitta och umgås med vänner men också kunna förvara härliga växter under vinterhalvåret :)

Lena sa...

Det var ett riktigt mysigt uterum! Härligt att kunna sitta där även på vintern och njuta.