Visual merchandiser

måndag 22 februari 2010


Jag är som många andra otroligt trött på vintern. Det var mysigt ett tag, men när vår luftvärmepump gick sönder igår så var det verkligen droppen. 13 grader varmt inne och vi eldar för att hålla värmen. Så nu när vi eldat är vi uppe i 17 grader. Huuuuvva. Jag ignorerar snön och tänker att det är ju typ mars och fåglarna har ju faktiskt börjat kvittra där ute igen, så jag piffar med blommigt porslin och planterar små sticklingar. I helgen så var jag på loppis och hittade två enkla pallar som ska få agera sängbord tills jag hittar de perfekta pottskåpen. Just nu är de under torktid, så ni kan få se sen! Och så hittade jag en supersöt liten burk på Åhlens. Söt som socker är den. Visst påminner den om ett välbekant danskt märke? *fniss*

8 kommentarer:

Åshild sa...

Ja, de boksene er så søte! Jeg stod og klemte på en, men fant ut at jeg nok hadde nok bokser... Kjøpte i stedet med meg hjem tre kjøkkenhåndkler hvor en av dem hadde sånt mønster.

SÅ, nå kan våren komme! :)

Anonym sa...

Hej!
Är ni säkra på att luftvärmepumpen har gått sönder? Vår slutar att gå vid -20, en kollegas slutar att gå vid -8. Våran har krånglat lite och lagt av vid -10 och det visade sig att vi behövde byta batteri i fjärrkontrollen. Träffade en som jobbar på försäkringsbolag och hon hade fått hur många samtal som helst om trasiga pumpar men där det senare visat sig vara just kölden som gjort att dom lagt av.
Lycka till!

Linda

Ett hus i vitt sa...

Åhh vilken jättesöt burk!! Kram, Anette

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Burken är lovely:)
Finns så mycket sött på Åhléns nu!

Hoppas ni tinar upp snart! Här var det ca -30 grader i morse. Liiiite trött på kylan nu...
Susanne

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Nej va surt med pumpen, hoppas det löser sig snart! Tur ni kan elda iallafall. Jättesöt burk..jag klickade hem lite blom och grönsaksfrön igår, längtar efter att få pilla i jorden!

Kram madde!

Jenny sa...

Hej!
Vad typiskt att er luftvärmepump gick sönder nu i kylan!! 17grader inomhus..brrr!!

Vilken supersöt och vårig burk du hittade på Åhléns, very "GG":)

Ha en trevlig kväll!

Kram Jenny

Tulipa sa...

Ja, den påminner om ett visst danskt märke...och faktiskt så matchar den dina nya skor här i högermarginalen! Samma härliga glada vår i bägge!

Kram Mariette

monika sa...

Tips! Då det är kallt inne, då går jag ut och jobbar ett tag, och plötsligt då jag kommer in känns det väldigt varmt och skönt, lagom tills elden har börjat värma. Så fint ni får det. Jag håller på att renovera vårt gamla sovrum ( illgrönt och skönt)till kontor/gästrum; trodde jag. Idag bestämde jag mig för att det är där jag ska ha mitt företag, jaobba hemma, kanon. Så nu är det bara att försöka hitta kunder. moster