Visual merchandiser

fredag 5 februari 2010
Fredag igen. Tiden går fort när man har mycket att göra hela tiden. Vi har bott i huset i två veckor men har fortfarande köksredskapen i kartonger och kläderna i svart sopsäckar. Jag börjar tina upp efter den största chocken. 17 grader i sovrummet? Jag som är van vid 23 grader. Dags att tänka om. Skynda dig våren!!! Jag har lagt ner tanken på vinterpiffandet inne och köpt vita tulpaner som förgyller flyttstöket. Hedvig har dagen till ära fått en fin vagn som jag spanat på länge men som jag tyckt att hon vart lite för liten för. Men efter 100-tals rundor med vagnen på dagis och i leksaksaffären har jag insett att hon kanske verkligen är kär i den. Som jag blev i dessa fina burkar som min bästa A köpte till mig i London. Tanken var att Hedvig skulle ha dem men jag kan liksom inte släppa dem..

TACK.. vill jag också säga för alla era söta kommentarer om flytt, hus och en massa annat! Jag läser allt och blir lika glad alltid! Det värmer i hjärtat att ni tar er dyrbara tid och skriver till mig!
Trevlig helg allesammans!!

6 kommentarer:

mysigtdesign sa...

Ska bli så spännande att se hur du får till det i ditt nya mysiga bo. Alltid lika kul att se ditt "piff".

Jes/Vita villa vila sa...

Å vad spännande vännen med alla era bestyr med nya huset! Ser verkligen fram emot att se alla resultat & framsteg i varje rum sedan :)

Kram kram Jes ♥

Vanilla sa...

Hoppas att du har en mysig helg!

Kram

syster doris sa...

Fina du, va länge sedan jag tittade in! Jag gillar din blogg o förstår att du håller i burkarna!
Kram Tina

A home far away sa...

Det nya huset ser så ofantligt charmigt ut och det kommer att bli fantastiskt när ni är klara!!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Hwita Villan sa...

Liiite i kallaste laget kanske ;-). Vi har det riktigt skönt i vårt hus nu när vi i somars drog in bergvärme... det bästa vi gjort!

Jaa, min son fick en liknande leksaksvagn och han tycker den är toppenrolig. Han kör gärna omkring sin kanin i den... nu på senare tid har det blivit lite väl mycket rally över hur han kör dock. Men den är fortfarande rolig!

Ha det bra!

Kram M