Visual merchandiser

onsdag 8 april 2009

Foto: Filip Cederholm TV4

Tänk vad härligt det ska bli med sommar. Aldrig är man så laddad som nu, då man planerar inför semestrar, ogräsrensning, grillfester och saftkalas. Och så tv programmen då förstås. Jag är en sann följare av sommarens inredningsprogram. Det var såklart bäst då Ernst hade "Sommartorpet" på SVT och jag tycker inte att de nya programledarna kunde få till samma känsla. Inte heller är jag helt nöjd med "Sommar med Ernst" som jag tycker inte har den där genuina torpkänslan. Nu i vår har jag njutit av "Leila på Landet" som kanske inte innehåller så mycket inredning men Leilas torp är rena inspirationskällan. Jag behöver inte kunna göra samma saker, det räcker med inspirationen. Lite mer inredning i Leilas program så skulle det ha en stark femma i betyg!

Ett tips till alla mina bloggvänner är att Ernst nu vill hitta nya ställen till sitt sommarprogram. Det vore skoj att se någon av er på TV!! Mer om det hittar du här. Och ni har väl inte missat att Ernst har en egen hemsida? Sommartorpet verkar dock ligga på is i år..

4 kommentarer:

Olivia sa...

Har jag tackat dig för det fina förklädet tillräckligt än!? Tror inte det va!? TACK TACK TACK!

Ha en bra påsk // O L I V I A

kardemumma sa...

He en skön påsk och krya på din onda hals!
Soppan i de vackra skålarna såg helt ljuvligt god ut!
Kramar C

Alvas Hus sa...

Hej Terese,

Din soppa i förra inlägget såg så otroligt god ut! Du har inget recept du kan dela med dig av?

Kram Sandra

Maria sa...

Håller med Sandra, den ser smarrig ut!!
Hoppas den gav verkan också så du känner dig bättre annars får du passa på att vila under helgen och krya på dig. Önskar i vilket fall en riktigt Glad Påsk.