Visual merchandiser

tisdag 27 januari 2009




I går klev jag med bestämda steg in på Noa Noa. Här ska hittas klänning tänkte jag! Och visst gjorde jag det. Tänk den med gummistövlar eller kängor och en blomsterkrans i håret? Och så var det liksom klappat och klart. Det blev en dyr historia men med ett lyckligt slut. Någon som har grym koll på fina hårklämmor eller liknande?

23 kommentarer:

Skatan sa...

Oj, det får mig att tänka på midsommar...så romantiskt det låter :)

I mitt nästa liv - då skall jag sluta klä mig så förbenat praktiskt!


Ha en fin dag!

/Anna

Anonym sa...

Lovely! Vad fin du kommer vara.
Kram A-S

Hemmalycka sa...

Oj vad romantiskt fin du kommer att bli. Kram Åsa

Anonym sa...

Åh, så romantisk;) // Daggdroppe

Anna sa...

Åh så fin! Synd att man har samma färg på kroppen som på din klänning just nu :-( Men den är så snygg! (klänningen alltså, inte kroppen)

Grattis till det stundande bröllopet!

Kram Anna

::fina:: sa...

En helt underbar klänning! Jag förstår att du köpte den. Jag blev också lycklig över ett klädesplagg idag då det visade sig att den ljuvligt gröna stickade tröjan jag föll för var på halva reapriset. Kan det bli bättre?
~Josefine

Lallis - liv och leverne sa...

Helt underbart fin!
Kram Lallis

Maria sa...

Helt bedårande! Kram M

Jeanette Hornbeck sa...

underbart fin! mina favoritklämmor kommer från Lisbeth Dahl. Gillar de virkade från rice också, säkert till barn men jag är ju barnslig...
kram Jea

Frida sa...

Mycket vacker, jag kan se idyllen framför mig..Ibland skall man unna sig lite lyx när man verkligen hittar något man tycker om..

Anonym sa...

Vilken fin klänning, romantisk och gammeldags. Du kommer att bli så fin!

Mrs M sa...

men gud så sööööööööt!
Kram

Villa Hemma sa...

Ljuvlig!

kram

mylovelygrandma sa...

Åh så fin :) Jag hittade en fin fin klänning på Noa noa idag men den var minsann på halva reapriset.. sådant gillas:)

Noamaja sa...

Underbart! Blir jättefin med gummistövlar o kofta! Ibland måste det kosta helt enkelt;-) Njut den!

Kram
Noamaja

Sara sa...

Jaaa, jättefin! Smakar det så kostar det, så njuut nu av ditt fina plagg. Én gry og Sif har söta klämmor i tovad ull ju. Hade inte Noa Noa något? Den kommer bli såå läcker att bryta av med tuffa pjucks och grov cardigan. Snyggt snyggt...

mariaemb. sa...

Helt underbar! Noa Noa har så vackra kläder. Försöker vara inne titt som tätt nu under reatider eftersom priserna annars inte direkt är srudentvänliga. Tyvärr. Kommer vara ritigt snyggt i sommar med ett par gummistävlar och en slarvigt uppsatt knut i håret.

Ha en bra dag!
Maria

Anonym sa...

Vilken jättefin romantisk klänning ! Den kommer att vara jättefin i midsommar !
Kram

Jordgubbar med mjölk sa...

Åh så fin! Nu längtar jag plötsligt till midsommar när min mage har förvandlats till en bebis och jag kan klä mig lite mer normalt!

Kram M

EN INREDOHOLIC sa...

Ååå precis min stil! Hur vackert som helst! Kommer bli fin fint i sommar. Tycker ofta http://www.asos.com/ har vackra spännen. Eller nelly kanske.
Sedan där de säljer pilgrim kan också finnas några romantiskt vackra.

Kram kram
Jannice

Anonym sa...

Verkligen en sommardröm till klänning! Jag har också beställt den och väntar på att nästa NOA NOA leverans ska komma till mina butiker i Schweiz. Jag är säker på att våra kunder kommer att älska den! Som någon annan nämnde tycker jag också att Lisbeth Dahl har fina hårklämmor. Nu kan man ju så smått börja att längta till våren och klänningarnas tid ... tills dess kan du njuta av vetskapen att du redan har hittat DIN klänning. Ha det bra!

Livet är Underbart sa...

Hej Terese! Vilken fin klänning, har en liknande också från Noa Noa, men från förra året. Vill bara tipsa dig om min tävling, du kan vinna en silver belock till halsband/armband. kram Jenny

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen, gud så snygg! Ser verkligen framför mig hur fint det skulle vara med gummistövlar till - härligt! Noa Noa har jättefina kläder!

Önskar dig & lilla H en jättefin helg!

Kram Jes ♥