Visual merchandiser

onsdag 14 januari 2009

Mitt bloggande ligger som ni säkert har märkt lite lågt så här efter jul. Jag hinner inte fota så mycket då min lilla 6 månaders tös har kommit in en fas då hon inte vill vara för sig själv en endaste lilla sekund. Och när jag väl har en liten stund så prioriterar jag den till annat eller så har det hunnit bli mörkt ute. Jag har i alla fall börjat känna att våren snart är på ingång. Jag har beställt lite nytt i textilväg som ska fixas med, packat ner allt julpynt och lämnat plats på fönsterbrädorna för årets Mårbacka pelargoner. Jag tänkte att jag skulle börja väcka min stora mårbacka som nu står och vilar i en kall trapp. I somras så var den säkert 40 cm hög och bred. Småttingarna vet jag inte om det är lönt att spara ens.. kanske plantera i en utekruka och se om jag kan rädda dem på det sättet.

17 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Var sak har sin tid:)
En 6 månaders gullunge kommer inte igen, så du gör helt rätt att prioritera henne!

Fast visst blir man glad av att se dig kommentera lite också:D

Susanne

Kerstin sa...

Jag håller med Brunkullan! Blogga hinner med ändå! Du verkar vara en sån fin mamma till din lilla Hedvid, och beskriver ditt moderskap och din dotter så vackert. Keep it up!

Kramar Kerstin

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Ja tänk vad tiden går & lilla H är redan ett halvår! Ta du vara på lite egen mammatid när utrymme finns - det behöver man ibland!

Vilka härliga bilder i all sin enkelhet!

Stor kram Jes ♥

Hwita Villan sa...

Ja, haha, den där fasen minns jag! Eller vadå minns, min 15 månaders sn är fortfarande inne i den ;). Speciellt när mamma väl är hemma från jobbet... De små godingarna. Har ett bra tips på små söta "tofflor" för de små i massor av olika färger och mönster på min blogg just nu, som jag själv och Plutten älskar - Bobux! Jag har ju förstått att du gillar bra och fina barnsaker :).

Ha en bra dag!

Kram M

My White Cottage sa...

Hallå där!

Det är ju klart att du ska prioritera tiden med lilla söta H! Den tiden kommer ju inte tillbaka... Bloggen finns ju kvar när du känner att tillfälle ges!

Fin burk! Jag har två stycken och jag är så glad för dom. I den minsta förvarar vi just nu familjens vitaminburkar! Vitaminer behövs verkligen i dessa influensatider...

Ta hand om dig och H!
Många kramar Jenny

Kristin sa...

Hej Hej, det där går ju upp och ner hur mycket de klarar av att sitta och titta på något medan man själv gör något "vuxenkul". Jag hoppas det snart blir en period när du kommer bli lite "friare". M var hopplös ganska nyligen men nu är det lite lättare igen.

Kram till er,
Kristin

Jenny sa...

Jag förstår dig! Det finns inte mycket tid över men det kommer ändras ju äldre hon blir. :)

EN INREDOHOLIC sa...

Vi väntar troget på dig var så säker. Ibland behövs tid för annat. Fina bilder och smart förvaring. Tack för tipset! Kram och önskar dig en skönt torsdag! Jannice

Skatan sa...

Hej!

Ja du det där med småttingar och bloggtid...det kommer en ny tid för bloggandet :)

/Skata med 2-månaders gosse

Hemmalycka sa...

Ja, man längtar till våren nu och till alla pelargoner :)
Kram Åsa

Engelska Villan sa...

Hej!
Ja, det där med pelargoner. Jag kom just på att mina mårisar borde ha vattnats lite flitigare, glömt... Hoppas de överlevt ändå.
Ta hand om dig och lilla Heddan tills vi syns nästa gång.
Kram/Anna

h u s e t sa...

Usch ja! Min lilla är 9 mån och "hemsk" just nu (igen).denna gången är det tänderna. Ingenting är bra!

Inredningsgalen sa...

Slängde faktiskt mina!! Kommer kanske att ångra mig men kände inte för att ha rosa blommor i köket under nästa år. Men som sagt, kunde satt dem där ute! Lätt att vara efterklok!

annashusidingtuna sa...

Hur gör man när man väcker en mårbacka?
Har för första gången lyckats övervintra några och nu vet jag inte vad som är rätt att göra för att få dem så fina som möjligt till sommaren.
Kram anna

Anna sa...

Har också sparat min mårbacka, hoppas de har överlevt.

Var har du hittat fina tyger? Har äntligen fått en symaskin och är på jakt efter fina tyger.

Kram på er!

Ida sa...

Hej, de är så snygga de där plåtburkarna! Jag vill gärna köpa men har egentligen inte alls plats i vårt lilla kök..eller någon annanstans heller. Kommer ihåg det där med 6 månader och att man inte hann vända sig en meter bort ens, men sen kom det strax en ny period då vår tjej var nöjd med allt igen... Ha en skön helg när det är dags imorgon.Kram Ida

Drömmen Om Huset sa...

Vilken fin burk, vart kan man få tag på den?

/Tina