Visual merchandiser

torsdag 16 oktober 2008




Jag har länge letat efter snygga redskap till köket. De ska vara praktiska, gärna vita och rejäla. Och såklart helst inte plast. Så när jag hittade de här redskapen av märket Nigella Lawsons living kitchen hos Butik Basilika så var drömmen uppfylld. Jag slipper leta mer. Butik Basilika har just nu 20% på Nigellaprodukterna så passa på. Det här nog bland det bästa jag införskaffat mig någonsin. Sambon gillade dem också och det är ju alltid lättare att motivera sina inköp då. Jag har mina redskap i en kruka bredvid spisen för att att ha dem nära till hands och då vill man ju såklart att de ska vara snygga! Det brukar vara det värsta som finns, saker som står framme som man bara vill trolla bort. En bra idé är då att välja med ögat, snygga saker som man använder ofta kan vara värt att lägga lite pengar på. Och köper man tex en dyr flaska som är fin med diskmedel i så kan man ju faktiskt fylla på med billig sen. Och det bästa med allt är ju att man slipper gå och irritera sig på alla fula saker utan att njuta av dem istället om de ändå måste stå framme.. jag är så fåfäng att jag för någon vecka sen köpte smör i snygg förpackning och kom hem med 60% fett i smörpaketet, inte så vänligt för min mammafigur direkt (jag vill tillägga att jag såg det först när jag ätit upp halva paketet). Ofta går ekologiskt och snygga förpackningar hand i hand. Jag är nyfiken på vad ni har för favoriter så skriv gärna!

TIPS på snygga förpackningar!



21 kommentarer:

Anna-Paulina sa...

hejsan. vilken söt dotter du har. = )..och jag blev verkligen sugen på fika nu..farligt att kika in här juh ; )Ha det bra. Kram

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh jag tycker att de där redskapen är så sngga!
Vi funderar på att ta bort en de skåp och lådor i köket och då har jag tänkt att det skulle vara snyggt att ha de redskapen framme i en burk som du har nu :)
Kram1

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Ja dom redskapen var himla fina, påminner lite om kockum! Själv har vi svarta i plast..dom ligger iaf gömda i en låda ;) Gillar me saltåkvarn förpackningarna och innehållet förstås..

kram på er!

Pia sa...

Hej vännen,

Du har noget at hente inde på min blog:-)

Kram Pia

Anonym sa...

Hej!

Har samma problem. Köper inte t.ex euroshopper för att jag tycker förpackningarna är fula... Jobbigt o va fåfäng ibland haha.

MALIN

Liza i pepparkakshuset sa...

Jättesnygga redskap! jag betalar gärna nån krona extra för snygg förpackning. Brunnebys förpackningar gillar jag bäst (Smultronpuss m.m)

Ha en bra dag
Kram Liza

Madeleine Berglund sa...

Hej! Jag håller med dig, snygga förpackningar gör mycket. Icas vaniljglass har ett väldigt sött och somrigt motiv. Jag håller med dig om att Saltå kvarn har ursnygga förpackningar. Nu kommer jag inte ihåg märket. Men sist köpte jag havregryn i en röd kartong och det kändes lantligt. Ha de bra! Kram Madeleine

Anonym sa...

Mycket snygga köksprylar!!! Och tack för tipset - vi pratade nämligen igår om att byta ut den trista, slitna plasten till ngt nytt och fräscht som INTE skulle vara plast :D

Lallis - liv och leverne sa...

Men Oj vad jag gillade de köksredskapen: jag har också varit på jakt ett tag för mina är Så fula*s*
Kram Lallis

Villa Hemma sa...

Hihi, väljer också snyggaste förpackningen. Strunt samma om det är dyrare eller fetare :D

kram

Anna sa...

Kan bara hålla med...ekologiskt brukar vara snyggt! Änglamark är en favorit! Skånemejeriers ekologiska är snyggare än de vanliga! Sonen vill bara ha ekologisk Yoggi yangster, listan kan göras lång!

Kram

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Oj vilka fina köksredskap!!
Jättesnygga!

Ha en bra dag!

Kramar Hanna

Useful Art sa...

Riktigt snygga, det var ett bra köp!

Trevlig helg!

/Sara

Anonym sa...

Jättefint och vilken fin blogg du har!

My White Cottage sa...

Supersnygga!!! Måste kika in i den webshopen genast! :)

Ha en toppenbra helg!
Kram Jenny

Brunkullan sa...

Väldigt snygga!! Skulle gärna ha dem på min bänk..men kassan är tom:( Men vi får väl se om de finns kvar när lönen kommer..hihi!!

Susanne

mali-mo sa...

Hei! For en koselig blogg du har! Leste om lille Hedvig under her, ble litt rørt jeg, av det innlegget hvor du forteller om da du fant ut at du var gravid ;)Og hun er jo fantastisk søt da!

Ønsker deg en kjempefin helg!

Sofia på Me and my home sa...

Mmmmmm finfina!
Hittade en hålslev (vad heeeter det??) på loppis, i vit emalj, alldeles underbart sliten. Kommer få hänga i nya köket, dock endast till lyst tror jag..
Kram på dig!

Design i tid och rum sa...

Hej! jag skulle också gjor samma sak som du," allt får snyyg design "hihi
ha en bra helg Dadda

Jenni - Snickarsbacken sa...

Såg dessa underbara verktyg i sommras när maken och jag hade en egen lyxdag med massa shopping, god mat och fika ute i solen i Gustavsbergs hamn. Har ej glömt bort dem så de var ju toppen att du hittat dem på e-butik! Härliga bilder från H namnkalas - ser så smarrigt ut allt du bakat och dukat upp! Har 1 litet och ett stort tråg av Gerbera - me like! Stor kram och sköt om dig!
Ja, Julia är verkligen härlig - gillar henne med trots att vi bara setts en gång i sommar! Vissa människor får en plats i ens hjärta på en gång! Tack igen för hjälpen med min banner tidigare - gillar den mycket!

Kram och sköt om Er!
Jenni

Ps! Vimplar är beställda och på gång :-)

Lina ♥ C´est la vie sa...

Hej, vilka bra tips! Min väninna jobbar på Saltå kvarn, och jag älskar deras förpackningar och burkar.
Säljer ju själv Maison Belle och jag gillar även de övriga produkterna från Isabella Smith, tvålarna och handkrämerna. Så himla snygga!

Måste kika in Butik Basilika nu,
ha en bra vecka!

Lina
nätbutiken C est la vie.