4 ägg
6 dl strösocker
3 dl vetemjöl
8 msk (toppade) kakao
2 msk vaniljsocker (äkta)
2 nypor salt
Blanda ihop alla torra ingredienser. Häll sedan i äggen och det smälta smöret. Blanda ordentligt till en slät kräm. Häll i en springform. Grädda i mitten av ugnen på 150° C i 50 minuter. Låt kakan kallna ordentligt innan den tas ur sin form och skärs i bitar.
attd
måndag 7 november 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
Mmm...det är kanske det jag behöver idag! :)
kram emelie
Ja jag ser ju hur goood den ser ut!!
Vilken tur att vi har kladdkaka kvar från helgen, då kan man äta den med gott samvete idag då ;)
Tycker precis som du att den är godast dagen efter.
Kramar!
Åh, vad jag blev glad när jag kikade in här och läste att det var kladdkakans dag. Så glad att jag delade med mig av det smarriga receptet och ditt inlägg på min fb. Allt för att förgylla dagen för flera!
Nu ska här hem och mumsas ikväll!
Det där ser ut som ett recept att spara! Ha det bra.
Hej!!
Vad kul att du gillar kladdkakan, den är världsklass :) Och så snyggt du gjort med bilden! Jag kanske får komma och gå liten kurs i redigering hos dig...
Kram Jenny
Åhhh vad gott!! Inte bra för den gravida att titta på, fick just ett väldans sug efter kladdkaka ;)
Ha en mysig kväll!
Kramar Linda
Gaaah, ser underbart ut....
Har inte fått ngt mail :(. Prova igen!
Kram
Mycket smaskigt! Jag är svag för alla sötsaker och kommer säkert testa denna någon gång :)
Jag ÄLSKAR kladdkaka, så den här ska testas! Men en liten fråga, är det varmluftsugnstemperatur (konstigt ord...)? Är så olika, och är det ett "gammalt" recept så kanske det är vanlig ugn?!
Här ska bakas!
Ha en fin dag!Kram Anna
Så bra at posteren endelig er kommet frem! Holstee har vært utrolig trege på levering, men den er i alle fall fin når man omsider får den ;)
Klem,
Signe
Kära himmel vad sugen jag blir på kladdkaka! Och HUUUUR kunde jag missa den dagen. O.F.Ö.R.L.Å.T.L.I.G.T
Kram Susanne
Skicka en kommentar