Visual merchandiser

måndag 21 mars 2011

Tjockismage från förra graviditeten..


En av nackdelarna med graviditeten är när man känner sig som jag gör just nu tror jag. Blek, fet, glåmig trött och vågar tickar stadigt uppåt. Klädvalen känns lika hopplösa varje morgon och jag gör tappra försök att hitta något som passar min nya tillfälliga kropp. Dock känns det rätt hopplöst, de magra utbud som finns i gravidkläder känns väldigt tråkiga och tantiga.. Så har ni tips på något ett lite rundare person kan få plats i, skriv gärna en rad.

19 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Nu går du till hudsalongen och bokar in dig på en ansiktsbehandling med frans och brynfärging. Går och fixar håret lite hos frissan.

Sen köper du en snygg skön tisha från Acne och nån snygg väst och nåt snyggt halsband (bas+accessoarer är superbra mode under graviditeten)
Sen kanske du måste vänta på lönen eftersom alla mina tips kostar pengar;)

Kram på dig bruttan, lycka till imorgon
Marit

Johanna sa...

Jag köpte knappt några gravidkläder alls när jag var gravid. "Vanliga" kläder men i en större storlek fungerade bra. andra graviditeten var jag lite mer bekväm av mig och köpte några gravid-byxor. Långa linnen att ha under dina vanliga kläder funkar bra.

Susanne i Göteborg sa...

Tänk så olika man kan tycka. Jag tycker gravida kvinnor ser så fantastiska ut! Och den bilden du visar här är ju fantastisk snygg:) Men det är kanske tröttheten som orsakar hopplösheten... Mitt råd är att fokusera på det fantastiska med din gravida kropp och unna dig t.e.x ansisktsbehandlingar, hårinpackningar och liknande. Kram!

Nela sa...

Peggy är ett bra alternativ ;) hihih... Annars, kom upp till sthlm så drar vi på utflykt!!
Kramar Nela

Kerstin sa...

Kolla på TopShop, de brukar ha fina gravidkläder!

Kerstin sa...

Kolla på TopShop, de brukar ha fina gravidkläder!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jadu har inga tips på snyggt gravidmode men snart är det varmare ute och då känns allt lite lättare :) Är inte bara du som känner dig blek och fet..du har iaf ngt att skylla på ;)

Har ul vart än föresten?!

Stor kram till dig!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Jag förstår hur du känner dig samtidigt som jag tycker det är väldigt fint med en växande mage! Jag har hittat fina kläder på Mamalicious och Lovely Mama. ♥

Kram Jes (också tjockis) ♥

Anna-Paulina sa...

När man själv känner sig som allra klumpigast och mest ograciösa varelsen tycker andra att man är som allra vackrast. Det är vad jag minns om när jag väntade barn. Det är så vacket med bebismage! Tycker ett vanligt långt linne under en bolero så magen får sticka fram är fint mamma plagg.

Nanna sa...

Jag då som aldrig varit gravid och längtar som en tok tills dess tycker att gravida kvinnor är något av det vackraste som finns. Men fråga mig om det igen när jag är gravid en vacker dag och kolla om jag tycker likadant då ;)

Livet är Underbart sa...

Marits tips lät ju jätte bra. Själv köpte jag bara ett par linnen, ett par jeans tajts och ett par stycken svarta bas tajts i mamma kläder. Sen köpte vanliga toppar och tunikor. Det sitter liksom bättre tycker jag. Lycka till! kram kram

Anna sa...

Hallå! Jag vet att flodhästen inom en vill komma fram...men nej! långa linnen (h&m under 100-lappen) och varva med olika jumprar/koftor mm som inte är för stora. Framhäv kroppen!! Jag köpte en "tubkjol" på Indiska som jag ALLTID hade. Köp svart så går den att kombinera i all oändlighet, vinter som sommar. Så, skippa mammakläderna och framhäv magen med ett tufft bälte under. Lycka till!!!

Jenny sa...

Jag körde med väldigt långa linnen under mina vanliga toppar väldigt länge, om inte hela vägen i mål, bägge gångerna. :)

Inredningsfrun sa...

Sköna stora tunikor (som änd markerar midjan) och leggings har funkat för mig genom hela graviditeten.

Både idag och igår har jag suttit med näsan i solen och fått lite färg på den vintertrötta hyn. Å genast känner man sig piggare!

En härlig onsdagskväll önskar jag dig!

// Inredningsfrun

Anonym sa...

Alla sa till mig att "åh när man är gravid känner man sig sååååå kvinnlig".. OK????!! Nja, riktigt så va de inte för mig!
Men Önska(kräv) fin hudvård av din man;) De kan man va värd när man bär den gemensamma skatten OCH sen köper du snygga coola byxor från Coola Anna, För mig funkade dom hela gravtiden, köpte nån storlek större, dom e ju så låg i midjan. Sen köpte jag långa linnen från gina i typ ALLA färger och kombinerade med coola tischor så de e mitt tips!!! Sen LEEEEEEEEEE, de brukar göra susen;)
Kram från Alexandra i Östersund

annika sa...

Grattis till att vara i väntans tider. Tänk att jag tycker att det mesta som framhäver den vackra mage är fint.
annika

Sanna & Niklas Bröllop! sa...

Har tre barn och måste skriva att jag är glad att graviditeterna är över! Det var mysigt till en viss slutfas...sista tiden är ju inte så kul...faktiskt.
Skriver som några ovanstående, gör något mysigt för bara dig själv.
Vilken jätte fin blogg du har! Jag är på blogg runda och hamnar på den ena mysiga bloggen efter den andra! ;)
Hälsningar Sanna

Kia sa...

Kommer ihåg att det var det jag tyckte var jobbigast att man inte kom i några kläder! Sen när man precis fått ut bebisen blir man lurad och tror att man då ska komma i kläderna. Nix!

Ha en toppen fredag!
/ Kia

Safa Sadat sa...

Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som fybroid, astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag kan förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu gladare än någonsin tidigare.
Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

WhatsApp: +37258031247

Viber: +2347066853060

https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka