Visual merchandiser

torsdag 3 mars 2011


den 6 april 2010den 6 mars 2010


Tjolahopp!

Här händer det inte mycket, tråkigt men sant. Jag är så trött hela tiden, tuggar i mig en massa järn och sover mycket men det hjälper inte. Jag är lika trött i alla fall. Tips? I helgen ryktas det om varmare väder och jag ska isåfall ut i skogen med varm choklad och prickigkorvmackor. Jag ska nämligen leta efter första vårtecknet och jämföra med förra året. Hoppas att vi kommit längre, för jag är trött på väntan!!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Oj, stod snödropparna i knopp så tidigt som mars förra året. har nästan en halvmeter snö här så här är vi mkt senare.. får vänta länge än. Men jag hörde takdropp och fågelkvitter idag :)
Kram Maria

E sa...

Jag var också väldigt trött under mina graviditeter.. Speciellt under andra. Om järnvärdet är dåligt så är det bra att kombinera järntabletterna med blutsaft, då brukar det stabiliseras och till och med höjas. Annars så är det ju bra att äta mycket frukt och försöka vara ute en sväng i dagsljus varje dag. Om inget hjälper så är det bara att stå ut och lägga sig tiidigt varje kväll. Tröttheten vänder förhoppningsvis strax innan du gått halvvägs.

Hildas hem - Sofia sa...

Oj då ... jag fattade först inte att det var förra årets bilder du visade och blev avis på dina fina snödroppar ... men nu förstod jag :)

Hoppas att de tittar upp ur rabatterna snart!

Ha en fin helg!
Kram Sofia

Anonym sa...

Hej!
Kolla dina sköldkörtelvärden. Jag var väldigt trött under min graviditet och det gick inte över. Det visade sig att jag behöver äta Levaxin. Efter två veckor var det som natt och dag. Livet kom tillbaka! Dessvärre måste jag fortsätta hela livet.. :-(
Lycka till med allt. Väntar på dina inlägg, jag gillar din blogg!
Kram Elin

Form och Färg sa...

Hej.

Hoppas att allt är bra med dig och ett JÄTTE stort grattis :)(gamla Marie-Anne som hade Casual Living här) det är ju så fantastiskt med barn. Mina börjar bli stora 5,5 och 8 år. Jag har fortsatt att följa din blogg och håller lite koll på dig:) du får det verkligen fint hemma och du gör det verkligen jätte bra. Jag kommer att kika in här ibland och se hur du har det.

Kramar från mig!