Visual merchandiser

torsdag 21 januari 2010
Övervåningen och vårt kommande sovrum. Målandet av listerna är kvar. Väggarna behöver också förbättras. Murstocken också. Och fönster ska målas. Och så vidare... Smidesräcket ska också bytas ut så småningom till ett i mer sekelskiftesstil och i trä såklart. Lite knasig yta, har ni några tips på möblering? Än så länge har jag bara kommit fram till att jag tror att det finast med skrivbord under takfönstret på vänstersidan och så sängen på högersidan?15 kommentarer:

Stora och små drömmar sa...

Wow vilket häftigt sovrum ni kommer att få, skulle det vara mitt skulle jag göra en lite mysig läshörna på ena sidan skiljeväggen. Man kanske skulle till och med få plats med en låsas eldstad där bara för att höja mysfaktorn. Kommer att bli så spännande att se hur det ser ut när ni har fått in möbler. Vi har också snetak på hela våra övervåning så bokhyllor och sånt fungerar inte hos oss på alla ställen då det bara är väggar mitt i huset som är helvägagar. Ha det bra kram jessica

Anonym sa...

Åh, kan inte jag också få flytta in?! Det är så himla spännande att gå in varje dag o kika vad ni gör! Vilket hus det kommer bli! Skrivbordet blir nog jättefint under fönstret!
Lycka till o kram från bloggläsaren Anna B!

Anna sa...

Det ser ju underbart ut!

Placeringen verkar också bra!

Trevlig helg!
Kram Anna

My shabby chic house sa...

Det kommer bli toppen! Vet inte om det är så du menar men om det får plats så skulle jag ställa sängen så fotändan är vid takfönstret, så man ligger och tittar ut genom takfönstret på natten. Det är helt ljuvligt att ligga och titta på stjärnorna.....så hade vi i vår tidigare vindslägenhet.

Ser fram emot fortsättningen...

kram Mia

Anonym sa...

Vilket drömhus ni fått tag i, det kommer att bli så himla fint!!

Ha en go helg!

Kram Anna

Anonym sa...

Fullständigt älskar att vara i det stadiet ni är nu, tänk att få möblera ett tomt hus! Det här kommer du fixa strålande!

Lyckebo! vilket underbart namn, kanske dax att byta namn på blogen!?

Kram Sara

Livet på kyrkstigen sa...

Åh, vad roligt att få fixa och göra i ordning det kommer ni säkert att göra jättefint! Trevlig helg

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Hej
Hoppas att allt är bra! Så kul att du visar bilder från huset ni köpt. Så underbart att få inreda o fixa samt att se fram emot första sommaren i huset.

Kram Marie

Stjärnor & Champagne sa...

Vad fint erat hus ser ut.....Hm möblering med snedtak är inte lätt. i har det på vår övervåning. Tar mycket yta. Vad fint ni gör med golven. Vi har gjort likadant i hela huset, gammalt trägolv. Jag vill måla vitt men det vill inte maken.
Kram Anne

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Åå så kul det måste vara att få börja om helt på nytt och i sitt alldeles egna hus! Lite avis är jag.. ska bli spännande och se sen när ni börjar inreda!

Hoppas allt är bra annars, var ett tag sen!

Kram madde

Anonym sa...

Halloj! Åhh det ser så fint ut, mysigt...:-) Är ni färdiga till maj? Tror det blir skåne tur då..Hemma hos? ;-) Hör av dig om du är intresserad.
Många varma kramar
Anna

Useful Art sa...

Det går ju riktigt fort framåt, bra jobbat!

Hoppas ni får en mysig vecka!
Kram /Sara

HUSnrNIO sa...

Så himla fint det blev och kan bli än mer när ni gjort allt det som enligt er återstår. Ha en trevlig tisdagkväll.

Ylva sa...

ojojoj vad läckert det kommer bli! /Ylva

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så underbart snyggt det kommer bli:)
Ser fram emot fler bilder!
Susanne