Visual merchandiser

onsdag 2 september 2009

Välkommen höst

Hej då sommaren!

I morgon börjar allvaret. Hedvigs pappa börjar jobba igen och Hedvig kommer att gå heltid på dagis. Jag ska för första gången lämna henne där, undrar om jag kommer att ha svårt att slita mig därifrån? Tänk så mycket kluddigare (ja som vi säger här i skåne) det kommer att bli på morgonen. Förut kunde man rusa i vägen och snooza in i det sista. Det ska dock bli skönt att få in lite mer pengar i kassan igen. Men det har vart skönt med hushållerska, barnskötare och kock hemma *fniss*

9 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Sötisen!

Ja alla tider har sina för och nackdelar. Det kommer säkert att gå bra.

Kram Lina

Gnistrande snö sa...

Mm vilken fin bild!
Instämmer, det kommer säkert att gå bra.

Kram
Katarina

My White Cottage sa...

Åh, vad tiden går fort! Tycker inte det är länge sedan lilla Hedvig föddes... ! Men det kommer säkerligen gå toppenbra. Det blir så klart en omställning men allt har ju sina för och nackdelar, mer pengar i kassan är ju inte heller fel!

Må så gott! Kramar Jenny

kardemumma sa...

Det kommer att gå jättebra!
Jag tror alla känner likadant inför dagis och "separationsångest".
Lycka till!
Kramar C

Ett hus i vitt sa...

Åh jaa jag vet precis hur det känns.. Men du, det kommer att gå jättebra. I början är det jättejobbigt och konstigt att vara utan dem men sen blir det bara bättre o bättre. Man märker att man hinner göra saker på egen hand ibland och när man hämtar dem sen är det underbart och jättekul. Lyckat till! Kram, Anette

Hem och Lycka sa...

Underbar bild, som tagen för att rama in!

kram Mia

Useful Art sa...

Hon börjar bli stor den lilla tjejen, måste kännas konstigt. Men skönt också med lite struktur :) Kommer nog gå jättebra!

Kram /Sara

Jenni - Snickarsbacken sa...

Åh hon är såå söt din lilla H! Blir riktigt glad då jag ser bilden. Förstår känslan, lämnar nu W på nytt dagis och det känns så annorlunda. Han går bara ngr dagar per vecka för att lära känna nya vänner och komma in i rutinerna, efter jul är det As tur också Iiik!
Nåja, lycka till med allt. Tror ni kommer trivas med det hela alla 3 :) Kram Jenni

Jessica Fotograf sa...

Å så fin hon är lilla Hedvig! Ja tänk vad tiden går... minns så väl när du väntade lillan :)

Lycka till med nya rutiner - det kommer gå toppenbra!

Kram Jes