Visual merchandiser

söndag 28 juni 2009


Hedvigs paket är inslagna med sött papper från Claes Ohlson. Vilket fynd! 19 kronor rullen. Egentligen är det hyllpapper, så för er som har ett skafferi så kanske det kan passa? Kan avslöja att det blir en del Maileg till lilla H i present. Jordgubbstårta har utlovats, någon som har det bästa receptet?


14 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Urfint! Bra du påminde mig, hade tänkt att inhandla dessa men helt glömt det.

kram Mia

Skrot och Skruv sa...

Tiden springer iväg och det känns som igår jag fick meddelandet om att lilla Hedvig kommit till världen. Söta paket hon får, ska bli spännande att se vad som är i.

Kram Annica

Marie sa...

Så mysigt det ser ut o så fort tiden går. Jag har köpt lika dant papper till lilla A:s presenter och jag o äldsta sonen satt och tittade på din blogg tillsammans...då säger Anton som är 3 år "men titta mamma hon har lagt in Algots presenter på bloggen" hi hi 3 år och vet redan vad blogg är....som sagt tiden går snabbt. Hoppas ni får underbara födelsedagar alla 3.
Kram Marie

Jes/Vita villa vila sa...

Å ja visst är det fint med det prickiga pappret!!!

Vad härligt med kalas snart :)

Min favvo-tårta:

Marängbotten + ett lager vaniljglass och skivade bananer + en marängbotten till med vispad grädde och massor av skivade jordgubbar samt lite fint strössel. Enkelt och supergott :)

Grattis till Hedvig!

Kramar Jes ♥

Sanna sa...

Vilket fint papper!Det ska jag absolut köpa!Samlar lite på fina presentpapper.. :)

Jag gjorde en superenkel katt-tårta då Amanda fyllde 1år. Det var ett vanligt tårbotten med jordgubbskvarg imellan och grädde ovanpå. Jag dekorerade tårtan som ett katthuvud med godis. Visade bild på på tårtan på min blogg (se bakverk om du är inresserad).

Grattis till Hedvig!

Ha en bra dag!
Kram Sanna

Erika sa...

Vilket sött papper. Tack för tipset! Kan tipsa om jordgubbstårtan i systrar söta. Den gjorde vi till midsommarafton och den var så härligt somrig. hoppas ni får ett mysigt kalas.

Kram

Erika

Olivia sa...

Jag har tyvärr inte något recept på någon jordgubbstårta men jag åt en förskräckligt god en, i Lördags:)Den bestod utav maräng botten, grädde med hallon i, ett till maräng lager, smält mjölkchoklad, grädde och slutligen toppat med en massa jordgubbar. Det var suuuper-gott. Nu har du innehållet iallafall. Du får trolla fram resten själv:)

Längtan i Vitt sa...

Läste om bloggtorka...Det är ju högrisk med detta fina väder ute! Kanske kan barnen ha det pappret som bokpapper oxå det var mycket sött! Nu är det ju inte lika vanligt att barnen har just bokpapper men när jag var liten så var det en klassiker att få välja papper till skolstart ;) Vad söt den ryggsäcken är från fjällräven. Finns den i fler färger tror du ? / Carina

A Cup Of Emilia sa...

Du gjorde verkligen ett fynd. Vilka fina paket. Nästan synd att riva upp dem :)

Sara sa...

Superfint papper! Inget nytt tips egentligen, bara att ha i maräng vad du än gör, det blir alltid gott!

Matilda K sa...

Här kommer ingredienser till min jordgubbsfavorit:

Marängbottnar, fyllning och topping av lika delar Lemoncurd + vispgrädde och skivade jordgubbar. Massor av jordgubar på toppen och kanske lite grönt i form av citronmeliss...eller gult i form av raspad citron.

Grattis till Hedvig!

Kram

Sandra sa...

Grattis Hedvig på 1 års dagen!!!

Kram Sandra & Ella

Unknown sa...

For et nydelig papir! Og for en herlig blogg du har! Den vil jeg gjerne følge med på. :) Ha en god kveld!

Noamaja sa...

Grattis till lilla H och hela familjen *hihi* Hur går det med nya jobbet?

Ha det så fint!

Kram
A