Visual merchandiser

fredag 29 augusti 2008

Te för två


När jag såg denna ljuvlig burk från GreenGate så kunde jag inte låta bli! (Även den är shoppad på Elsas Hem, som har det bästa utbudet på GreenGate!) Kan bli jättefin Hedvigs rum sen att samla småsaker i! Och att teet doftade underbart var ju inte ett minus direkt. Jag har inte hunnit smaka än men nu är det ju snart riktig höst med kalla vindar så det kommer garanterat att behövas värma upp mig. Tekopparna är underbara favoriter och kommer från BRUKA.

14 kommentarer:

Julia sa...

Myyyys!

Så fina bilder som vanligt!

Pia sa...

Vilken fin burk - den har jeg også udset mig;-) desværre er høsttingene fra Greengate stadig ikke kommet i de danske butikker....konstigt;-)

Kram P

Stämningsfullt sa...

hej!
Jättesöt burk! den kan man ju ha till mycket sen också!
kram.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja green gate har mycket fint! Teburken är härlig. Är teet gott också?
Blir nog lite shopping på elsas snart:)

Susanne

Nettan sa...

Underbara bilder...
Den burken såg fin ut, smakar the´t lika gott ?!
"Cillascottage.se " har oxå mycket fint fr. " GreenGate " =0)

Kram, Nettan

Sandkorn och sötvatten. sa...

Vilken fin burk, nästan så att jag själv hade kunnat dricka lite smaklöst te med en sådan söt burk! Man blir glad bara av att titta på den. :)

Maggan sa...

Jättesöt burk som absolut kommer att pryda sin plats hos Hedvig med tiden!

magganhm

LINAH sa...

Haha jo trots att jag hade fullt upp när hon precis kommit var jag ju tvungen att kolla varje dag och se om din lilla tös dykit upp. Man får helt plötsligt så mycket gemensamt med alla som går i samma sits som man själv.=) Lilla Elsa kom den 17 juni. 10 dagar efter beräknad. Vankade som en anka där i slutet. =) Men visst är det en härlig tid vi är i nu. Letar leenden och grimaser och sakta växer en liten personlighet fram. Nyfiken få vad det ska bli för små människor. Underbart!!

lyckostunder sa...

Vilken fin teburk!
Muggarna är helt härliga också, har hållit dem flera gånger i handen i butiken men inte köpt och när jag äntligen bestämt mig att köpa dem var de slut :-(

Ha en fin helg!

Ett hus i vitt sa...

Jättemysiga de där teburkarna! *vill ha*. Och necessärerna är också superfina. Synd att de inte finns i mer "pojkig" variant...
Kram, Anette

Knyttis sa...

Ursöt burk, väcker verkligen mitt habegär även om jag tyvärr inte är ngn temänniska trots flertalet försök genom åren!
Saknar dig och att få följa med i din vardag. Fastän vi inte träffats IRL så känns det som jag förlorat än vän! Stor kram Jenni

Maja sa...

Vilka fina bilder du tar! Te är oslagbart i höstmörkret, efter en solig sommar längtar man lite.

Sandra♥ sa...

Oj så söt! Nu måste jag verkligen besöka Elsas hem:-)

Anonym sa...

GreenGate har verkligen massa fin fina ting... & jag är därför så glad att vi nu ska börja sälja GreenGates produkter i butiken där jag jobbar :) Kommer att vilja köpa hem mängder av muggar, skålar & burkar. Önskar dig en trevlig söndag! Kram kram.