Visual merchandiser

måndag 28 september 2009




TACK för alla grattis och lyckoönskningar! Pappren är påskrivna och nu väntar vi bara på en köpare av vår bostadsrätt. Vi har städat hemmet hela helgen inför eventuella visningar denna vecka. Drömmarna om vad vi ska fylla hemmet med för möbler har redan satts igång. Det största behovet är en matsalsgrupp. Elviras Världs är väldigt fin men även väldigt dyr. Jag funderar på om man skulle anlita en snickare eller fynda ett gammalt lantligt köksbord. Jag behöver även ett stort skåp att fylla med porslin. Blocket here I come! Inspirationen tryter lite just nu men visar bild på mitt senaste höstplagg. En mysig höstklänning att mysa i under soliga höstpromenader. Skynda fynda på Gina tricot för 399:-!!!

måndag 21 september 2009

Jag är med.....


Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus....
Å vad jag älskar måndagar. I alla fall idag. Jag, eller vi ska jag kanske säga, har börjat veckan med att köpa ett hus! Ett vitt gammalt stenhus från 1903 med vinkällare och uterum. 146 kvadrat och en biarea på ca 50. Takbjälkar i badrum och sovrum, brädgolv, kamin i kök och vardagsrum. En mysig bokskog precis bakom. Nu gäller det bara att sälja lägenheten och hitta en köpare som kan flytta in så fort som möjligt! Ägaren till huset kan nämligen flytta ut vilken dag som helst..

onsdag 2 september 2009

Välkommen höst

Hej då sommaren!

I morgon börjar allvaret. Hedvigs pappa börjar jobba igen och Hedvig kommer att gå heltid på dagis. Jag ska för första gången lämna henne där, undrar om jag kommer att ha svårt att slita mig därifrån? Tänk så mycket kluddigare (ja som vi säger här i skåne) det kommer att bli på morgonen. Förut kunde man rusa i vägen och snooza in i det sista. Det ska dock bli skönt att få in lite mer pengar i kassan igen. Men det har vart skönt med hushållerska, barnskötare och kock hemma *fniss*